[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

tplg

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Zeleni turizem je tema letošnjega tekmovanja Turizmu pomaga lastna glava in Več znanja za več turizma.

no images were found


Ne razjezimo blejskega Zlatoroga je sklop šestih doživljajskih postaj okoli Blejskega jezera, preko katerih želimo otrokom preko igre prikazati, kako pomembno je varovanje okolja za našo prihodnost. Obenem obiskovalci na zabaven in izviren način spoznavajo lepote Bleda, njegove kulturne in naravne znamenitosti ter podoživijo eno najbolj znanih pripovedk skozi kalejdoskop otroške domišljije. Več informacij najdete na podstrani: http://zlatorog.splet.arnes.si. Seminarsko nalogo pa si lahko ogledate na povezavi spodaj.

Povezava na seminarsko nalogo: Ne razjezimo blejskega Zlatoroga

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]