[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://os-bled.splet.arnes.si/files/2019/09/Kokoška-Rozi.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Osnovna šola prof. dr. Josipa Plemlja Bled z obema podružničnima šolama se je v šolskem letu 2019/20 vključila v projekt Trajnostna mobilnost v vrtcih in osnovnih šolah. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.

Cilj projekta je spreminjanje potovalnih navad osnovnošolcev v smeri trajnostne mobilnosti, zmanjšanje motoriziranega prometa v okolici šole, zmanjšanje okoljskih obremenitev, spodbujanje gibanja otrok ter krepitev zdravja otrok.

Z namenom, da bi čim več otrok prišlo varno in okolju prijazno v šolo, vas starše vljudno prosimo, da igro podprete in pomagate otroku aktivno sodelovati v njej. Želimo si, da se vaši otroci na poti v šolo družijo, pogovarjajo in postanejo bolj samostojni.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]