Skoči na glavno vsebino

Medgeneracijski center Bled vabi na sklop treh izkustveno edukativnih delavnic, ki so namenjene staršem in starim staršem otrok in mladostnikov z vedenjskimi težavami. Delavnice so brezplačne in potekajo v okviru projekta Večgeneracijski center Gorenjske. Izvajale se bodo v prostorih Medgeneracijskega centra Bled. Termini so: 24. 5., 31. 5. in 7. 6. 2021, od 17.00 do 18.30.

OBVEZNE PRIJAVE na mcbled@guest.arnes.si ali na 040 810 476.

KAKO GRADITI ODNOS Z OTROKOM OZ. MLADOSTNIKOM?

V sklopu treh delavnic boste spoznali:

  • kaj so vedenjske težave ter kaj vse vpliva nanje,
  • zakaj so meje tako pomembne in kako postaviti hišna pravila,
  • kako ohraniti ter negovati odnos z otrokom/mladostnikom oz. vnukom.

Delavnice so izkustvene narave, zaželeno je, da udeleženci izpostavijo konkretne težave s katerimi se soočajo, skupaj pa boste poiskali možne poti in usmeritve reševanja. Izvajali jih bosta:

  • Veronika Šuštar, zakonska in družinska terapevtka, specializantka transakcijske analize, ki deluje v okviru društva Vzgon, kjer opravlja svetovalno in terapevtsko delo že od leta 2012. Ima dolgoletne izkušnje pri delu s starši čustveno in vedenjsko težavnih otrok in mladostnikov in z osebami s posebnimi potrebami. Pri svojem delu uporablja različne koncepte (ACT, TT, …). Je izvajalka različnih delavnic, seminarjev, vodi podporne skupine za starše in delavnice za osebe s posebnimi potrebami in
  • Nina Pohar, univ. dipl. socialna delavka, mediatorka, študentka transakcijske analize, ki v okviru društva Vzgon deluje od leta 2018. Izkušnje ima z delom z osebami s posebnimi potrebami, z osebami s čustveno vedenjskimi težavami in njihovimi starši, ter z osebami s težavami v duševnem zdravju. Je (so)izvajalka delavnic in seminarjev za starše otrok s čustveno vedenjskimi težavami.

 

 

 

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost