V sodelovanju z občino Bled in Ragorjem – Razvojno agencijo Zgornje Gorenjske vabimo v družbo vse mlade od 14. do 18. leta (učence 9. razreda in starejše sorojence). Družili se bomo ob koncih tedna in skupaj ustvarjali zanimive in kreativne vsebine, ki jih bomo skozi proces gledališkega ustvarjanja pripeljali skupaj do zaključne produkcije. Spoznavali se bomo s prvinami impro gledališča in drugimi umetniško-kreativnimi prvinami ustvarjanja.

S tem projektom želimo razširiti ponudbo dejavnosti za mladostnike. S tem bodo mladostniki krepili osnovne komunikacijske veščine, samozavesti in veščine javnega nastopanja. Izzivi jih bodo gnali naprej v osebnostno rast in rast za življenje.

Kreativa izziva se bo začela v mesecu marcu. Sprva se bomo srečevali v Kulturnem domu Zasip,  kasneje pa v novem Medgeneracijskem centru na Bledu. Družili se bomo do meseca oktobra in si seveda med poletjem privoščili počitnice. Prijavite se lahko preko e-naslova kudkamot@gmail.com. Ob prijavi napišite ime in priimek, starost.

Prvič se dobimo v petek, 3. 4. ob 18. uri v Kulturnem domu Zasip.

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost