Na šoli je na voljo dostop do Office 365, paketa spletnih storitev in programske opreme za lažjo komunikacijo in sodelovanje. Učencem in učiteljem so na voljo:

  • digitalna shramba v velikosti 1000 GB za učence in 25 GB za učitelje
  • orodja za hkratno delo na dokumentih
  • orodja za učinkovito spletno komunikacijo

Office 365 omogoča varno mobilno delo preko različnih odjemalcev in širokega nabora spletnih brskalnikov. Informacije uporabnikov se nikoli ne uporabljajo v oglaševalske namene.

Posebna ugodnost za učence

V času trajanja izobraževanja je učencem brezplačno na voljo polna programska zbirka Office ProPlus, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access na 5 računalnikih in 5 mobilnih napravah.

Za dostop do paketa Office 365 izpolnite obrazec za pridobitev licence in ga oddajte šolski računalnikarki na naslov petra.dermota@os-bled.si. Po odobritvi se prijavite na portal Oblak 365 z računom za storitve ArnesAAI. Arnes AAI vam omogoča uporabo enega uporabniškega imena za dostop do različnih storitev. E-identiteto v okviru zavoda OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled lahko pridobi vsak učenec ali zaposleni zavoda. Za pridobitev AAI računa se obrnite na šolsko računalnikarko.

 Obrazec za pridobitev licence Portal Oblak 365
(Skupno 1.621 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost