Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci,

obveščamo vas, da je Vlada RS danes, v četrtek, 11. 2. 2021 sprejela Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije.

Z odlokom se za učenke/učence od 1. do vključno 9. razreda osnovne šole pouk izvaja v prostorih šole od ponedeljka, 15. 2. 2021, dalje.

V času izvajanja pouka v šoli bomo upoštevali navodila NIJZ in MIZŠ, potrebne so organizacijske, kadrovske in prostorske spremembe in prilagoditve ukrepom v času epidemije Covid 19. Med najpomembnejše ukrepe NIJZ navaja:

  • v šolo naj prihajajo le zdravi otroci, bolni ostanejo doma,
  • vzdrževati je potrebno primerno razdaljo,
  • nošenje mask v skupnih prostorih (hodniki, WC-ji, ob vstopu v šolo)
  • vzdrževati je potrebno ustrezno higieno kihanja in kašljanja.

 

Pri upoštevanju ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije pričakujemo pomoč staršev, ki ste se že izkazali kot naši veliki podporniki, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.

Starši učencev od 4. do 9. razreda boste po elektronski pošti prejeli obvestilo razrednika o roditeljskem sestanku, ki bo potekalo preko videokonference. Tam boste prejeli natančna obvestila in navodila v zvezi s prihodom učencev v šolo.

Skupaj bomo zmogli!

Lepo vas pozdravljamo,

Nataša Ahačič, ravnateljica

 

 

 

(Skupno 229 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost