Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

Člani sveta zavoda ste v četrtek, 25. 2. 2021, vabljeni na 14. redno sejo. Vabilo in gradivo najdete na strani O šoli-Svet zavoda.

Seja bo potekala preko videokonferenčnega sistema Microsoft Teams.

Kratka navodila za dostop:

  • Za vzpostavitev videokonferenčnega sistema potrebujete internetno povezavo in eno od elektronskih naprav, namizni računalnik z zvočniki, kamero in slušalke z mikrofonom (lahko uporabite tudi slušalke, ki ste jih prejeli poleg mobilnega telefona), prenosnik, tablico ali pametni telefon.
  • Priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome ali Microsoft Edge.
  • K seji se pridružite največ 10 minut pred pričetkom seje s klikom na povezavo (Pridružite se srečanju v aplikaciji Microsoft Teams), ki ste jo/še boste prejeli po e-pošti.
  • Preusmerjeni boste na spletno stran M Teams, kjer v malem oknu kliknete Zapri in nato izberete Odpri v spletnem brskalniku, vpišete svoje ime in priimek in kliknite gumb Pridruži se.
  • V primeru, da ste v M Teams prijavljeni preko svoje organizacije, se je potrebno najprej izpisati (ikona z začetnicama imena in priimka desno zgoraj + Izpis), zapreti brskalnik in ponovno slediti 3. in 4. koraku teh navodil.

V primeru težav pokličite računalnikarko Petro Dermota na telefonsko številko 031 34 99 01.

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost