Skoči na glavno vsebino

Spoštovani člani sveta zavoda!

sredo, 23. 6. 2021, ob 18-ih vas vabimo na 2. redno sejo sveta zavoda. Vabilo najdete pod menijem O šoli-Svet zavoda, gradivo pa boste prejeli po elektronski pošti.

Seja bo potekala preko videokonferenčnega sistema Microsoft Teams.

Kratka navodila za dostop:

  • Za vzpostavitev videokonferenčnega sistema potrebujete internetno povezavo in eno od elektronskih naprav, namizni računalnik z zvočniki, kamero in slušalke z mikrofonom (lahko uporabite tudi slušalke, ki ste jih prejeli poleg mobilnega telefona), prenosnik, tablico ali pametni telefon.
  • Priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome ali Microsoft Edge.
  • K seji se pridružite največ 5 minut pred pričetkom seje s klikom na povezavo (Pridružite se srečanju v aplikaciji Microsoft Teams), ki ste jo prejeli po e-pošti.
  • Preusmerjeni boste na spletno stran M Teams, kjer v malem oknu kliknete Zapri in nato izberete Odpri v spletnem brskalniku, vpišete svoje ime in priimek in kliknite gumb Pridruži se.
  • V primeru, da ste v MS Teams prijavljeni preko svoje organizacije, se je potrebno najprej izpisati (ikona z začetnicama imena in priimka desno zgoraj + Izpis), zapreti brskalnik in ponovno slediti 3. in 4. koraku tega obvestila.

V primeru težav pokličite računalnikarko Petro Dermota na telefonsko številko 031 34 99 01.

Prijazen pozdrav,

Petra Dermota, predsednica sveta zavoda

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost