Skoči na glavno vsebino

Naj vam izrečemo dobrodošlico v novi sezoni Simbioze GIBA 2021.

V mesecu maju za vas pripravljamo tedenske izzive in vas prisrčno vabimo, da sodelujete in pomagate k ohranitvi naziva Simbioza šola tudi v letošnjem šolskem letu. K sodelovanju povabite tudi vaše starše, stare starše, učitelje, sorodnike in druge, saj se vsi strinjamo, da je potrebno po letu življenja z epidemijo, še večjo pozornost nameniti zdravem duhu v zdravem telesu!

1. tedenski izziv – GIBAlni IZZIV

Vsak teden vam bomo zastavili poseben GIBAlni izziv s katerim vas želimo spodbuditi, da gibamo skupaj, četudi bomo narazen. V prvem tednu naše akcije vas tako izzivamo, da napravite 10 000 korakov! Časa za sodelovanje v tem prvem izzivu imate še danes (do 22. ure) – sodelovanje pa poteka tako, da nam pošljete dokaze opravljenega izziva (fotografijo števca korakov oziroma kakšen drug foto dokaz) na naš elektronski naslov ana.hribar@os-bled.si in simbiozagiba@simbioza.eu in tako sodelujte v žrebu za krasno simbolično nagrado! 

Ne glede na to, da so razmere v državi še vedno resne, vas vabimo, da izkoristite sončno pomlad in se na varen način, ob upoštevanju minimalne razdalje vseeno poskusite medgeneracijsko gibati v naravi, bodisi z ljudmi iz svojega mehurčka ali z drugimi, seveda, ob upoštevanju vseh ostalih epidemioloških ukrepov in omejitev.

SImbioza Giba - 1izziv

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost