Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, sodelavci, članice LAS-a in učenci!

Glede na trenutno situacijo v državi, smo se na LAS-u Občin Bled in Gorje odločili, da letos izpeljemo načrtovano predavanje virtualno. Dogodek bo potekal v živo preko MS Teamsov in sicer v četrtek, 22. 10. ob 18.00.

Predavanje nosi naslov: ŠPORT – NAJBOLJ ZDRAVA PRIPRAVA NA ŽIVLJENJE.  Izvajalka bo SARA ISAKOVIĆ, olimpijska podprvakinja in magistra performance psihologije, TEDx govornica, avtorica knjige in znanstvenih študij.

Sara Isaković je najuspešnejša slovenska plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008, ki so predstavljale vrhunec njene športne kariere. Svoje poslanstvo je našla v raziskovanju delovanja možganov (na U.S Navy Seals-ih, Marincih ter Olimpijskih športnikih), ter dela na področju psihologije optimalnega nastopanja. Po končani diplomi iz univerze Berkeley in magisterija v San Diegu, se je Sara začela ukvarjati z mladimi športniki, ekstremnimi športniki, piloti, glasbeniki ter poslovneži in jim pomaga izvesti optimalen nastop v stresnih situacijah. Sara se zavzema za zdrav način življenja ter promovira mentalni in fizični fitnes za dobro počutje ter odpornost v današnjem hitrem ter napornem življenju.

Zaradi tehničnih težav se selimo na povezavo: https://us02web.zoom.us/j/84642366025?pwd=THoyb2ZQcHp5c0xSMmdLc3p5ZXJDUT09 

(Skupno 359 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost