Skoči na glavno vsebino

Predstavitev šole

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke, cenjeni sodelavci!

Vsak začetek šolskega leta je začetek nove zgodbe.

Vanjo stopate vi, učenci in starši, s svojimi pričakovanji, željami, načrti in novimi izkušnjami.

Vanjo stopamo mi, delavci šole, ki bomo s svojim strokovnim znanjem skrbeli, da se bo tudi v šolskem letu 2015/16 spisala zgodba, ki bo ostala v prijetnem spominu vsem nam.

Tudi letošnje šolsko leto začenjamo z zanosom, s pričakovanji, polni upanja in načrtov. Začetek je priložnost, da se pogumno odpravimo po poti, ki nas bo pripeljala do zastavljenega cilja.
Vsekakor je šola v prvi vrsti namenjena vam, dragi učenci. Bodite do sebe zahtevni in odgovorni, samostojno opravljajte svoje naloge in s spoštovanjem vzemite vse najboljše, kar vam ponujamo. Čaka vas mnogo izzivov in priložnosti. Imejte jasno zastavljene cilje, zaupajte v svoje sposobnosti ter imejte pozitiven odnos do učenja. Zavedati se morate, da ste za svoj učni uspeh odgovorni sami, starši in učitelji vam lahko ustvarjamo le spodbudno okolje.

Spoštovani starši, zahtevajte od svojih otrok najboljše, kar zmorejo. Zahtevajte, da so v odnosu do vas, sošolcev, zaposlenih na šoli in ostalih ljudi spoštljivi. Pomagajte jim z dobrim sodelovanjem z nami in s svojim zgledom uresničiti vse cilje. Učne navade bo vaš otrok v prvi vrsti pridobil z vašo pomočjo. Spodbujajte ga, motivirajte ga, predvsem pa mu bodite za vzor.

Drage učenke in dragi učenci, spoštovani starši, cenjene sodelavke in cenjeni sodelavci, želim vam, da bi bili vsi naslednji šolski dnevi lepi, veseli in da bi se vam izpolnile vse želje in pričakovanja.


Nataša Ahačič, ravnateljica

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost