Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci.

Obveščamo vas, da je Vlada RS na seji dne 3. 3. 2021  sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije. Odlok bo začel veljati 5. marca 2021 in bo veljal do 12. marca 2021.Odlok ne prinaša novosti in se od ponedeljka 8. 3. 2021, za vse učence od 1. do vključno  9. razreda osnovne šole pouk izvaja v prostorih šole.

Spremenjen  je odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Po novem je uporaba zaščitnih mask za učenke/učence od 6. razreda osnovne sole oziroma od dopolnjenega 12. leta dalje v vseh razredih obvezna.

Uporaba zaščitnih mask ni obvezna za otroke do dopolnjenega 6. leta starosti ter za učenke/učence od 1. razreda do vključno 5. razreda osnovne šole, izključno ko so v matičnemu oddelku.

Ponovno želimo opozoriti, da naj se vzgojno-izobraževalnega dela v prostorih šole po priporočilih NIJZ udeležujejo le zdravi otroci in zdravi zaposleni.

Lepo pozdravljeni,

Nataša Ahačič, ravnateljica OŠ Bled

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost